Tallinna Kalevi suurvõidu aastapäeva puhul toimub ajalooline korvpallimatš 

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa NSV Liidu meistrikarikaga
Aivar Kuusmaa NSV Liidu meistrikarikaga Foto: Lembit Peegel

Tähistamaks 25 aasta möödumist Tallinna Kalevi võidust Nõukogude Liidu korvpalli meistrivõistlustel toimub 2. juunil Saku Suurhallis suurejooneline spordishow, kus vastamisi lähevad Tallinna Kalevi ja Kaunas Žalgirise legendaarsed mängijad. 

Ajalooliseks mänguks tulevad platsile Tallinna Kalevi kunagised staarid eesotsas Tiit Soku, Aivar Kuusmaa, Sergei Babenko ja Rauno Pehkaga. Kaunase Žalgirise veteranide poolelt on nõusoleku osalemiseks andnud Souli olümpiavõitja Valdemaras Chomicius, samuti hilisemad olümpia pronksimehed Darius Lukminas, Romanas Brazdauskis ja Darius Dimavicius. Treeneritepingil juhendavad meeskondi legendaarsed Jaak Salumets ja Anatolijus Cupkovas. 

Üritusele on oodatud kõik väiksemad ja suuremad korvpallisõbrad. Lisaks legendidega kohtumisele toimub pealtpanekuvõistlus Eesti hetke lennukamate korvpallurite vahel, kolmepunktivisete võistlused ja Eesti korvpallihooaja parimate mängijate väljakuulutamine. Meeleolu hoiavad üleval Saara Kadak, Juss Haasma, Nele-Liis Vaiksoo ja DJ Priit Allas. Õhtut juhib Marko Kiljak, mängu kommenteerib kohapeal Kalev Kruus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles