Uue autoga Niinemäe kihutab vähemalt kahel EM-etapil

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miko Niinemäe ja Martin Valter
Miko Niinemäe ja Martin Valter Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti 23-aastane rallisõitja Miko Niinemäe saab pärast pooleteise aasta pikkust ootamist viimaks uue Peugeot 208 R2 rooli istuda, kuid tõelist proovikivi tuleb veel aasta oodata.

Nimelt on Niinemäel plaanis 2017. aasta hooajal teha kaasa terve juunioride Euroopa meistrivõistluste kuuest etapist koosnev sari. Enne tuleb ära sõita aga tänavune hooaeg. «Pausi ei saa sisse lasta, tuleb mööda trepiastmeid käia ja omad vitsad siin Eestis kätte saada,» rääkis Niinemäe ning tunnistas, et ootab järgmist hooaega põnevusega.

Tänavu kavatseb Niinemäe kaitsta Eesti juunioride meistrivõistluste tiitlit ning osaleda vähemalt kahel EM-etapil: Rally Estonial ja Rally Liepājal. «Urmo Aava surumisel on tekkinud mõte ka kolmandast EM-etapist kas Belgias või Tšehhis. Kuna Eestis ei ole ühtegi asfaldirallit, siis tuleviku mõttes oleks vaja see kogemus võtta,» rääkis Niinemäe, kuid rõhutas, et tegemist on lisaplaaniga, mille käikuminek selgub hiljemalt mai lõpuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles