Sildaru tõi Eesti suusalegendid elamusspordikeskusesse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru Eesti Suusaliidu hooaja lõpetamisel.
Kelly Sildaru Eesti Suusaliidu hooaja lõpetamisel. Foto: Jaanus Lensment

SUUSASPORT. Eesti Suusaliit tõmbas eile hooajale joone alla. Lõppenud talve säravaim täht talispordis oli kahtlemata X-mängudel pargisõidus võidutsenud Kelly Sildaru ja nii kuulutati parimad välja elamusspordikeskuses Sport of Tallinn.

Parimaks freestyle-suusatajaks tunnistatud Sildaru on pärast hooaja lõppu saanud keskenduda koolitükkidele, kuid juba käimasoleva nädala lõpus tuleb võtta ette teekond Põhja-Soome, et lumel tehtavates trennides ei jääks sisse liialt pikk paus. «Hooaeg oli hea. Nüüd olen saanud veidike koolis käia,» sõnas Kelly eile. «Suvel läheme veel Prantsusmaale kuni 4000 m peale harjutama. Seal proovime ka rennisõitu. Augustis oleme juba Uus-Meremaal.»

Kui Kelly on saanud viimasel ajal vahepeal veidike end koguda ja koolitükke teha, siis tema treenerist isa Tõnis Sildaru ja vend Henry on poolteist nädalat veetnud Norras. «Siin oleme seoses Henry koostööpartneri XDubai filmiprojektiga,» avaldas Tõnis Sildaru. «Nädala lõpus sõidame kõik koos juba Soome.»

Kuna freestyle-suusatamine on tänu Kelly Sildarule Eestis aina enam populaarsust võitmas, siis leidsid eile teiste seas tee elamusspordikeskusesse ka Eesti suusalegendid Jaak Mae ja Andrus Veerpalu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles