Meistrite liiga poolfinalist lõpetab hooaja ilma peatreenerita?

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Simeone
Diego Simeone Foto: SCANPIX

Madridi Atletico jalgpallimeeskond, kes on lisaks koduliigale jõudnud poolfinaali Meistrite liigas, võib La Liga hooaja viimased kolm mängu olla ilma oma peatreenerist Diego Simeonest, keda ähvardab pallipoisi ebaausatele võtetele kallutamise eest juhendamiskeeld.

45-aastane Simeone saadeti tribüünile mängus Malaga vastu, kus argentiinlane käskis vastaste kiirrünnaku ajal pallipoisil mängu segamiseks väljakule teine pall visata. Kuigi argentiinlane väitis pärast mängu, et tema milleski süüdi pole, ähvardab meest ikkagi kolmemänguline juhendamiskeeld, mis jätaks Simeone kõrvale täpselt Atletico kogu ülejäänud liigahooaja lõpust, kirjutas Soccernet.ee.

Viimased kolm vooru tulevad sealjuures ülimalt põnevad - Barcelona ja Atletico on võrdselt 82 punkti peal ning Realil on kirjas 81 silma, seega võib iga libastumine saada saatuslikuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles