Zinedine Zidane on Meistrite liiga poolfinaali eel kindlust täis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane (vasakul) ja Cristiano Ronaldo.
Zinedine Zidane (vasakul) ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Homme peavad jalgpalli Meistrite liiga poolfinaalseerias avamängu Manchester City ja Madridi Real. Hispaania meeskonna peatreener Zinedine Zidane teatas täna, et ta on kindel, et meeskonna superstaar Cristiano Ronaldo saab homme väljakule joosta.

Ronaldo vigastas oma paremat jalga liigamängus Villareali vastu ja nii vaatas Portugali koondislane kõrvalt laupäeval Rayo Vallecanoga peetud liigakohtumist. Homme pannakse aga pall mängu Meistrite liiga poolfinaalis ja Zidane on kindel, et siis enam vigastus Ronaldot ei sega. Sama kinnitas Reali loots ka Karim Benzema kohta, kes Rayo Vallecano vastu end veidi vigastas.

«Loomulikult me loodame, et nad saavad homme mängida, aga meil on veel viimane treening ja siis on näha. Praegusel hetkel on nad täiesti korras, nad on taastunud väga-väga hästi,» teatas Zidane. «Testime kõike, kuid praeguse seisuga nad mängivad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles