Naiste koondislased välismaal: Signy Aarna kõmmutas väravaid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signy Aarna.
Signy Aarna. Foto: Kristjan Teedema

Eesti naiste A-koondise mängijad näitasid võõrsil oma koduklubide eest head minekut. Mänguaega teenisid kõik koondislased ning lisaks sai näha ka väravaid ja rõõmustavaid tulemusi liigatabelit silmas pidades.

Soome naiste kõrgliiga kolmandas voorus oli heas hoos Signy Aarna, kes aitas laupäeval oma koduklubil Kuopio Pallokissatil alistada Turu Palloseura 4:2. Eestlanna mängis terve kohtumise ning tegi kahel korral skoori, olles resultatiivne 65. ja 90+6. minutil. Kuopio jaoks tähendas see selle hooaja kahe kaotuse kõrvale esimest võitu ning tabelis ollakse seitsmendal kohal. Järgmises voorus kohtub Aarna koduklubi võõrsil liigatabeli liidrite PK-35 Vantaaga.

Samas liigas mängiv Pille Raadik oli koduklubi Åland Unitedi eest platsil samuti 90 minutit, kui võõrsil alistati Oulun Naisfutis 2:1. Åland jätkab täiseduga, olles väravatevahe tõttu liigas hetkel teisel positsioonil. Järgmine mäng toimub Ålandi jaoks 30. aprillil kodus, kui vastamisi minnakse Ilvese naiskonnaga, kes tabelis hetkel kuuendal positsioonil.

Ungari naiste kõrgliigas võitis eile Inna Zlidnise klubi Ferencvárosi 3:1 Viktoria FC Szombathely naiskonda. Kuigi endale lasti lüüa värav juba esimesel minutil, suutis Ferencvárosi poolajaks teha seisuks juba 2:1 ning üks värav lisati veel 90. minutil. Zlidnis tegi kaasa terve kohtumise. Ferencvárosi mängib Ungari kõrgliiga ülemises pooles koos kolme naiskonnaga ning omavahel jagatakse kohti esimesest kuni neljandani. Eestlanna klubi on tabeli kõrgeimal astmel, vahe lähima jälitajaga on neli punkti. Järgmises voorus kohtub Ferencvárosi tabelis teisel kohal asuva MTK Hungaria naiskonnaga.

Getter Laari koduklubi FC Metz teenis pühapäeval Prantsusmaa naiste esiliigas suure 4:0 võidu Bischheim C.S Marsi vastu. Mänguaega sai ka eestlanna, kes aitas oma võistkonnal värava puutumatuna hoida. Selle võiduga kindlustas Metz endale ühtlasi järgmiseks aastaks koha naiste kõrgliigas. Kaks vooru enne lõppu on Metz tabeli liider ning mööduda neist enam keegi ei saa. Metz mängib oma viimase kodumängu 8. mail Val d'Orge’i vastu ning seejärel oootab 22. mail ees viimane voor.

Kaire Palmaru koduklubi Fotballaget Fart sai Norra naiste esiliigas teise järjestikuse napi kaotuse, kui laupäeval tuli tunnistada Lyni 2:1 paremust. Palmaru mängis taas 90 minutit nagu ka esimeses voorus. Senimaani ei ole Fart suutnud tabelisse punkte teenida ning sellega ollakse 12 naiskonna seas hetkel 9. kohal. Farti järgmiseks vastaseks on Amazon Grimstadi naiskond, kes ei ole samuti suutnud sel hooajal punktiarvet avada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles