Pellegrinil on võimalus klaarida vanad arved

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City's Chilean manager Manuel Pellegrini (R), Manchester City's assistant managers Ruben Cousillas (C) and Brian Kidd (L) gesture during the English FA Cup fifth round football match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge in London on February 21, 2016. Chelsea won the game 5-1. / AFP / GLYN KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  /
Manchester City's Chilean manager Manuel Pellegrini (R), Manchester City's assistant managers Ruben Cousillas (C) and Brian Kidd (L) gesture during the English FA Cup fifth round football match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge in London on February 21, 2016. Chelsea won the game 5-1. / AFP / GLYN KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / Foto: GLYN KIRK/AFP

Manchester City peatreeneril  Manuel Pellegrinil on täna võimalik koht kätte näidata Madridi Reali presidendile Florentino Perezile ning klaarida vanad arved.

Nimelt juhendas Pellegrini hooajal 2009-2010 Madridi Reali ning ta vallandati 2010. aasta mais. Asemele palgati toona José Mourinho. Madridi Real lõpetas hooaja teisena Barcelona järel. Perezi sõnul oli Pellegrini nõrk treener. «Ta ei ole võitja,» rääkis ta.

Pellegrini rääkis pärast vallandamist, et tal ei olnud Madridis häält. «Nad ostavad parimad mängijad, kuid teatud positsioonile ei ole vaja parimaid mängijaid. Ei ole hea, kui orkestris on kümme kitarristi ja mitte ühtegi pianisti. Realil on parimad kitarristid, kuid kui palun neil klaverit mängida, siis nad ei ole selleks suutelised. Perez müüs mängijad, keda hindasin oluliseks. Me ei võitnud Meistrite liigat, sest me ei olnud õigesti komplekteeritud,» kommenteeris ta piltlikult mitme aasta tagust olukorda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles