Tolmoff alustas EMi võidukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Kristjan Teedema

Sulgpalli EMil Prantsumaal sai Kati Tolmoff esimeses ringis võidu Ksenia Polikarpova üle.

Maailma edetabelis 76. kohal asuv Tolmoff alustas endast paarkümmend kohta kõrgemal paikneva Polikarpova vastu hästi ja läks esimeses geimis 14:3 ette. Seejärel sai Polikarpova korraks initsiatiivi enda kätte ja geimi lõpuseisuks jäi 21:16. Teises geimis Tolmoff Polikarpovale enam võimalust ei andnud ja mäng lõppes tulemusega 21:16, 21:9.

«Olen väga rahul, sest oleks võinud ka teistpidi minna. Ta on väga hea mängija ja meie eelmise mängu võitis tema. Suutsin oma taktikast kinni pidada ja palli all hoida,» lausus Tolmoff pärast mängu. Tolmoffi järgmine vastane 32 parima seas on Olga Konon (BWF 31.) Saksamaalt, kes on EMil viienda asetusega.

Kononiga on Tolmoff kohtunud viimase paari kuu jooksul mitmel turniiril, kuid pole sakslanna vastu veel võitu saanud. «Kononiga saab ainult paremini minna kui seni. Peale tänast mängu on mul hea tunne ja usun, et homme võib hästi minna,» arvas Tolmoff homsest mängust.

Kolmapäeval alustab EMil võistlust ka Raul Must. Võistlusteks kaheksanda paigutuse saanud Must pääses otse teise ringi. Täna selgus Musta vastane, kui Tšehhi esireket Petr Koukal võitis austerlase David Obernostereri. Homme on esimene võistluspäev ka EM debüüdi tegevatele paarismängijatele. Kristin Kuuba ja Helina Rüütel mängivad Magdalena Lajdova ja Denisa Sikalovaga Tšehhist. Kristjan Kaljuranna ja Raul Käsneri vastased on Alexander Bass ja Shai Geffen Iisraelist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles