Video: vaata Flora-Levadia mängu tipphetki, Tamm ja Hunt ütlevad oma sõna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Premium liiga põnevusmängus alistas Levadia võõrsil tänu Igor Morozovi viienda üleminuti väravale 2:1 igipõlise konkurendi FC Flora. Vaata kohtumise tipphetki ning seda, mida ütlesid pärast lõpuvilet Joonas Tamm ja Rimo Hunt!

«Ei saa aru, miks kohtunik lõpus selle vea ära vilistas. Terve mäng oli selliseid väikeseid vigu täis, kohtunik ei lasknud väga jõuliselt mängida. Aga eks see oma lohakus oli, seal oleksime pidanud olukorra ära klaarima,» tõdes 90. minutil Flora viigivärava löönud Tamm.

«Üldiselt Flora mängis täna hästi, esimesel poolajal küll võtsime nad kõrgelt kinni ja nad ei saanud oma mängu käima. Aga teisel poolajal vajusime liialt ära ja mingil hetkel oli täiesti initsiatiiv Flora käes. Me ei saanud palli ettegi ja ma ise ka tegin ainult kaitsetööd. Kui see värav tuli... peab meeskond kiitma, et võtsime end kokku ja viimasel rünnakul tuli ära. Õnn oli täna meie poolel!» rõõmustas Levadia ründaja Rimo Hunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles