Video: konkurendi suunas ebatsensuurseid väljendeid saatnud Rapla mängumees esitas vabanduse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Devin Brooks.
Devin Brooks. Foto: Tairo Lutter

Rapla AVISe korvpallimeeskonna mängija Devin Brooks esitas vabanduse selle järel, kui oli roppude sõnadega sõimanud konkurendi Rakvere Tarva mängumehe Mario Paiste papist kuju.

Rapla meeskond alistas esmaspäeval 81:78 Rakvere Tarva ja jõudis sellega poolfinaali. Pärast mängu hakkas sotsiaalmeedias levima video sellest, kuidas Rapla leeginär Brooks sõimab ebatsensuursete väljenditega Paiste plakatit. «Kuidas sa ennast tunned pärast kaotust? Mitte liiga hästi? See vend on kurb, sest kaotas. P****vest, käi p***e!» bravuuritses Brooks konkurendi kujuga.

Nüüdseks on Rapla leegionär esitanud avaliku vabanduse, kui postitas korvpallisõpru ühendavasse Facebooki gruppi video. «Tahan Mario eest vabandada selle video pärast, mis avalikkuse ette lekkis. Selle mõtteks ei olnud luua mingeid probleeme või tekitada draamat. Mul ei ole sinu ega su meeskonnaga mingeid probleeme,» seisab Brooksi videos. «Vabandan kõigi ees, keda see video solvas.»

Videot saab Facebooki Korvpalli grupist näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles