Lehis loodab veel 20 aastat tipus püsida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis
Katrina Lehis Foto: Tairo Lutter

Juunioride hulgas tõeliseks medalimasinaks tõusnud epeevehkleja Katrina Lehis tegi kiiresti nime ka täiskasvanute hulgas. 21-aastasena on tal ette näidata individuaalne maailmameistrivõistluste kuues koht ja läinud nädalavahetusel tuli ka esimene suurem individuaalne medal: Rio de Janeiro GP-etapi pronks. Lehise sõnul on ta ka ise veidi üllatunud, et suutis kogenud naiste hulgas kiiresti kanda kinnitada.  

Üleminek nooreklassist täiskasvanute hulka läks Lehisel üsna valutult ja juba avahooaja lõpetas ta maailma edetabeli 17. real. Tänavu on eestlanna kerkinud maailma kümnendaks numbriks. «Täiskasvanute hulka mineku juures midagi otseselt ehmatavat ei olnud. Samas ei oodanud ma, et suudan kohe nii hästi vehelda ja edetabelis pidevalt kõrgemale liikuda. Kõigepealt jõudsin 16 hulka ja nüüd veel kõrgemale. Ma ei mõelnud, et võiksin juba teisel hooajal nii kõrgele kerkida,» rääkis Lehis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles