Lange motokeskus läbis MMi inspektsiooni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Laurimäe (FIM tehniline komisjon), Lauri Roosiorg (Lange motokeskus), Marko Saareke (FIM motokrossi komisjon), Patricia Maskarova (YouthStream), Ingo Partsch (FIM motokrossi komisjon).
Allan Laurimäe (FIM tehniline komisjon), Lauri Roosiorg (Lange motokeskus), Marko Saareke (FIM motokrossi komisjon), Patricia Maskarova (YouthStream), Ingo Partsch (FIM motokrossi komisjon). Foto: Helen Urbanik

Lange motokeskus läbis edukalt 2017. aastal toimuva juunioride MMi inspektsiooni.

Eile, 27. aprillil läbis Tartu lähedal asuv Lange motokeskus edukalt tuleval aastal toimuva juunioride motokrossi maailmameistrivõistluste inspektsiooni.

Lange motokeskust külastasid Rahvusvahelise mootorrattaföderatsiooni (FIM) esindaja Ingo Partsch ja Patricia Maskarova promotsioonifirmast YouthStream.

Mõlemad inspektorid jäid raja seisukorra ning keskuse infrastruktuuriga väga rahule. Tehti vaid mõned tähelepanekud ohutuse parandamiseks ja võistluse sujuvamaks korraldamiseks.

FIM Juunioride motokrossi maailmameistrivõistlused toimuvad Eestis järgmise aasta augustis. Tegemist on kõige kõrgetasemelisema mootorrattaspordi võistlusega, mis siin seni toimunud. Võistlusest võtab osa enam kui 200 noort sõitjat rohkem kui 30 riigist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles