Video: vastasele äsanud Tottenhami tähe hooaeg lõppes enneaegselt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dele Alli ja Claudio Yacobi nägelemine lõppes Alli maksahaagi ning mängukeeluga.
Dele Alli ja Claudio Yacobi nägelemine lõppes Alli maksahaagi ning mängukeeluga. Foto: SCANPIX

Inglismaa meistritiitlit jahtiv Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi peab hooaja kolmes viimases kohtumises läbi ajama ilma tänavu särama löönud 19-aastase poolkaitsja Dele Allita, sest Inglismaa jalgpalliliit määras Allile vastase löömise eest tagantjärgi kolmemängulise võistluskeelu.

Alli kostitas esmaspäeval peetud liigamängus West Bromwich Albioniga vastaste poolkaitsjat Claudio Yacobit rusikahoobiga kõhtu. Mängu peakohtunikul jäi toimunu märkamata, kuid olukord jäi telekaamerate vaatevälja ja nii määrati Allile tagantjärgi karistus. Kuna hooaja lõpuni jääbki veel vaid kolm liigamängu, võib nädalavahetusel Inglismaa kõrgliiga tänavuseks parimaks noormängijaks kroonitud Alli oma hooaja lõppenuks lugeda.

Tottenham mängis West Bromiga 1:1 viiki ja jääb kolm vooru enne hooaja lõppu liidrist Leicester Cityst maha seitsme punktiga. Inglismaa meister võib seega selguda juba sel nädalalõpul, sest kui Leicester peaks pühapäeval alistama võõrsil Manchester Unitedi, on nad Spursile püüdmatud. Kui aga Leicester punkte loovutab, peab Spurs tiitlilootuste säilimiseks võitma esmaspäeval kindlasti võõrsil Chelseat.

Vaata Alli ebasportlikku liigutust siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles