Galerii: Liverpool kaotas lisaminutitel, tiitlikaitsja pääses Ukrainast viigiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Euroopa liiga poolfinaali avamängus pidi Liverpool võõrsil tunnistama Villarreali 1:0 paremust. Võiduvärav sündis kohtumise teisel lisaminutil, kui Adrian Lopez jäi Denis Suarezi hea eeltöö järel silmitsi tühja väravaga ja lükkas palli võrku.

Teise poolfinaali avamängus võis kahel viimasel hooajal Euroopa liiga võitnud Sevilla õnnelik olla, et pääses Ukrainast 2:2 viigiga. Donetski Šahtar, kes mängib oma kodumängud Donetskis valitseva olukorra tõttu Lvivis, pidi külma duši üle elama juba 6. minutil, kui Vitolo viis külalised ette. 23. minutil Marlos aga viigistas ning 36. minutil asus Šahtar omakorda Tarass Stepanenko tabamusest juhtima.

Viimane sõna jäi siiski Sevillale, sest 82. minutil määras poolakast väljakukohtunik Szymon Marciniak penalti ja Kevin Gameiro realiseeris selle. 2:2 viik annab tänu võõrsil löödud väravate reeglitele siiski kordusmängu eel selge eelise Sevillale. Korduskohtumised peetakse mõlemas paaris nädala pärast, finaal toimub 18. mail Baselis.

Villarreal - Liverpool 1:0

Värav: 90.+2. Adrian Lopez

Donetski Šahtar - Sevilla 2:2

Väravad: 23. Marlos, 36. Tarass Stepanenko - 6. Vitolo, 82. pen Kevin Gameiro

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles