Valusad fotod ja video: Taani koondislane vigastas poolfinaalis rängalt põlve

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul peetud Euroopa liiga poolfinaali avakohtumine Donetski Šahtari ja tiitlikaitsja Sevilla vahel lõppes väga halvasti Sevilla poolkaitsjale Michael Krohn-Dehlile, kes vigastas 70. mänguminutil võrdlemisi süütus olukorras rängalt põlve.

32-aastane taanlane vajus vastaste eest palli kattes murule ja tõenäoliselt mängija enda keharaskuse mõjul läks tema vasak põlv liigesest välja. Krohn-Dehli toimetati kanderaamil väljaku kõrvale ja viidi seejärel arstide hoole alla. Sevilla peatreeneri Unai Emery kinnitusel on tegemist äärmiselt tõsise vigastusega.

«Toimunu nägi väga valus välja. Peame nüüd talle toeks olema ning soovime tema nimel finaali pääseda. See on meile innustuseks,» sõnas Emery ESPNi vahendusel. Varem ka RKC Waalwijki, Amsterdami Ajaxi ja Brondby särki kandnud Taani koondise poolkaitsja Krohn-Dehli mängib Sevillas esimest hooaega, siirdudes eelmisel suvel sinna Celta de Vigo ridadest. Taani koondises on ta saanud kirja 55 mängu ja löönud kuus väravat.

Donetski Šahtari ja Sevilla kohtumine lõppes 2:2 viigiga, kordusmäng peetakse nädala pärast Sevilla kodustaadionil.

Allolev video Krohn-Dehli vigastusest ei ole soovitatav nõrganärvilistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles