Endiselt olümpiapiletit jahtiv Tolmoff lõpetas EMi üheksanda kohaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Kristjan Teedema

Rio olümpiamängude piletit jahtiv sulgpallur Kati Tolmoff lõpetas EMi üheksanda kohaga.

Tolmoff, kes EMi esimestes ringides alistas endast maailma edetabelis paarkümmend kohta kõrgemal paikneva venelanna Ksenia Polikarpova ja viienda asetusega Olga Kononi Saksamaalt, kohtus eile kaheksandikfinaalis soomlanna Nanna Vainioga. Vainio on maailma edetabelis Tolmoffist kaks kohta eespool ja samuti Eesti esireketi konkurent OM-kohtadele. Väga tasavägise mängu võitis lõpuks viimastel otsustavatel punktidel Vainio 13-21, 21-15, 21-19. Kaotusest hoolimata andis EM Tolmoffile väga olulist punktilisa võitluses OM-kohale.

Meeste paarismängus saavutasid Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner samuti 9. koha. EMil esmakordselt võistelnud Eesti meistrite jaoks on see karjääri parim tulemus. Kaljurand ja Käsner, kes esimeses ringis võitsid kindlalt Iisraeli paari Bass ja Geffen, said eile vastasteks kodupubliku ees mängiva Prantsusmaa esipaari Baptiste Careme ja Ronan Labar, kes kuuluvad Euroopa tipppaaride sekka ja hoiavad maailma edetabelis 45. kohta. Kaljurand ja Käsner suutsid tugevatele vastastele anda hea lahingu ning mängu lõppseis jäi prantslaste kasuks 21-16, 21-15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles