Hamilton Venemaa GP eel: ma ei tohi Rosbergi veel rohkem eest ära lasta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Valitsev F1 sarja maailmameister Lewis Hamilton ütles sel nädalavahetusel sõidetava Venemaa etapi eel, et peab suutma tiimikaaslasele Nico Rosbergile tõsiselt kandadele astuda.

Hooaega suurepäraselt alustanud Rosberg on võidutsenud kõigil seni sõidetud kolmel etapil ning sakslasel on juba kirjas 75 punkti. Valitsev maailmameister Hamilton on omakorda kirja saanud teise, kolmanda ja seitsmenda koha ning hoiab tiimikaaslase järel 39 punktiga teist kohta.

Sel nädalavahetusel on F1 sari jõudnud Venemaale ja Hamilton teatas, et loodab seekord meeskonnakaaslasest parem olla. «Loomulikult on see hädaolukord. Ma ei tohi lubada seda, et jääksin temast veel kaugemale tahapoole,» rääkis Hamilton BBC-le. «Kes teab, kuidas nädalavahetus kulgeb. See võib olla sama hull kui eelmised, aga loodan, et see tuleb siiski positiivne,» lisas britt.

Täna sõidetakse Venemaa GP-l kaks vabatreeningut, homme on kavas kolmas vabatreening ja kvalifikatsioon. Pühapäeval algab võidusõit Eesti aja järgi kell 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles