Martin Vunk jätkab karjääri Küprosel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk(sinises) mängus Brasiilia vastu
Martin Vunk(sinises) mängus Brasiilia vastu Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Martin Vunk jätkab karjääri Küprose tugevuselt teises liigas Salamis Famagusta ridades.

«Põhimõtteliselt on kõik korras ja kokku lepitud,» sõnas Vunk, kes on viibinud Küprosel alates pühapäevast. «Nad kutsusid mind juba varem. Nad ootasid mind kuu aega ning nüüd tegin kaks-kolm päeva nendega trenni ning jõudsime kokkuleppele.»

Viimati kuulus Vunk Rootsi esiliiga meeskonna Syrianska ridadesse, kus ta lõppenud hooaja jooksul väga palju mänguaega ei saanud ning see oli ka klubivahetuse peapõhjuseks.

«Otsustasime mõlemapoolsel kokkuleppel, et lahkun võistkonnast. Küprose klubiga sõlmisin 1,5 aasta pikkuse lepingu,» lisas Vunk.

Eelmisel aastal mängis Salamina veel Küprose kõrgliigas, kuid selleks aastaks langeti aste madalamale ning nüüd on otsustatud meeskonda täiendada.

«Nad soovivad uuesti tõusta kõrgliigasse. Neil on praegu olnud probleeme keskväljaga ning neil oli just minusugust mängijat vaja,» rääkis Vunk.

Turniiritabelis hoiab Vungi uus koduklubi seitsmendat kohta.

Eesti koondislastest mängivad Küprosel lisaks Vungile veel Andres Oper, Ats Purje ja Artur Kotenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles