Jalgpalli otsepilt: Flora võttis seljavõidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliigas alistas FC Flora veenvalt 6:0 Pärnu Linnameeskonna.

Flora asus juba kolmandal minutil Joonas Tamme väravast kohtumist 1:0 juhtima. Poolajaks oli seis Albert Prosa ja Zakaria Beglarishvili väravatest 3:0.

«Siin oli suur kvaliteedi vahe. Algul olime rabedad, siis saime mängu käima, kuid lõpuks väsisime liialt. Peame midagi ette võtma, et püsiksime mängus kauem sees,» võttis Martin Vunk Pärnu linnameeskonna poolt mängu kokku.

Ka teine poolaeg jätkas Flora sealt, kus esimene lõpetati. Joseph Saliste, Nikita Baranovi ning Sakari Ilmari Tukiaineni väravatest võideti kohtumine kindlalt 6:0. 

Flora kaitsja Markus Jürgensoni sõnul oli meeskonnale pärast viimast valusat kaotust Levadiale sellist võitu vaja. Kuigi mängugraafik on Floral tihe, ei leia Jürgenson, et meeskond oleks väsinud. «Teame, et aprill ja mai on tihedad ning treenerid arvestavad sellega. Suuremahulist treeningkoormust meil praegu pole, seega ei tunne end ka väsinult.»

Pärnu, kes asub kolme punktiga võistlustabeli eelviimasel kohal, peab Martin Vungi sõnul kiiremas korras august välja tulema. «Eks need kaotused mõjuvad jah sisekliimale. Meil on kinnised kutid kõik, aga eks kõik peavad kaotusest sportliku viha kaasa võtma ja tulemused peavad hakkama paranema.»

Teistes tänastes mängudes suutis Tallinna Levadia 4:1 jagu saada Tartu Tammekast. Narva Trans võitis 1:0 Rakvere Tarvast. 

Levadia tõusis tänase võiduga liigatabelis Nõmme Kaljuga samale pulgale ehk 25 punkti peale. Nõmmekatel on aga üks mäng varuks. Kolmandal kohal on jätkuvalt Tallinna Infonet. Täna suure võidu saanud Flora on 17 punktiga neljas. Tammeka on 10 mänguga kogunud 15 punkti ning on viies. Tervet tabelit saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles