Vigastused segavad soosikuid, kuid üllatusi pole oodata

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo korvpallimeeskond.
Kalev/Cramo korvpallimeeskond. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna algavad korvpalli Eesti meistriliiga poolfinaalseeriad on kohustuslikuks vahepalaks enne tavapärast suurt Tallinna ja Tartu finaalseeriat. Teatud pinget võib tuua vaid soosikuid – Kalev/Cramot ja Tartu Rocki – laastav vigastustetont. Postimees vaagis mõlemat poolfinaalseeriat.

Tartu Rock – TLÜ/Kalev

Mõistagi peaks Rock olema selles paaris selge soosik – seda näitavad kas või põhiturniiril omavahel peetud kolm kohtumist, mis kõik lõppesid tartlaste võiduga. Samas ei pruugi kolme võiduni peetav seeria kujuneda tiitlikaitsja jaoks niisama lihtsaks jalutuskäiguks.

Rocki probleemid võivad peituda korvialuses jõus. Pikka aega on vigastusega eemal olnud nn suure ääre kohal tegutsevad Brian Harper ja Timo Eichfuss. Hüppeliigese vigastuse tõttu jättis treeninguid vahele ka Janar Talts.

Neljapäeva õhtul tegi Talts jala proovimiseks kaasa pool treeningut, kuid see, kas ta täna meeskonda aitab, selgub alles enne mängu algust. Kullamäe sõnul Taltsil midagi katki ei ole, seega peaks ta vähemalt teisipäevaseks seeria teiseks kohtumiseks rivis olema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles