Ronaldo sai uuesti vigastada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali täht Cristiano Ronaldo tegi küll tänasel treeningul kaasa, kuid on reievigastusest paranemisel tagasilööke kogenud.

Ronaldo jättis Meistrite liiga poolfinaali avamängu Manchester City vastu vahele ja teine staar Karim Benzema piirdus ühe poolajaga, nüüd on mõlemad mehed väljas ka vähemalt laupäevasest liigamängust Real Sociedadiga, vahendab Soccernet

«Tal oli uus tagasilöök, aga on oluline, et ta täna treenis,» rääkis peatreener Zinedine Zidane pressikonverentsil. «Loodan, et kolmapäeval saavad nad sada protsenti anda, nii Cristiano kui Karim, aga ma ei saa seda praegu kinnitada. Ma ei taha mängijatega riske võtta.»

Meeste vigastustest võib Realis lahvatada suuremgi tüli, sest mõlemad pöördusid abi otsimiseks väljaspoole klubi meditsiinilist personali ja kuigi Zidane'i sõnul oli asi kokku lepitud, keeldus ta teemat täpsemalt selgitamast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles