NBAs tuleb kaks ülipõnevat seitsmendat mängu, Clippers langes välja

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Clippersi tagamängija Austin Rivers vigastas esimesel poolajal silma, aga suutis platsile naasta.
Los Angeles Clippersi tagamängija Austin Rivers vigastas esimesel poolajal silma, aga suutis platsile naasta. Foto: Steve DYKES/AFP

Korvpalliliigas NBA jõudis teise ringi Portland Trail Blazers, kes alistas kahe staarita mänginud Los Angeles Clippersi täna varahommikul kodusaalis 106:103 ja võitis kogu seeria 4:2.

Vigastatud Chris Pauli ja Blake Griffinita tegutsenud Clippers oli veel poolteist minutit enne lõppu kuue punktiga 97:103 taga, aga siis vedasid Jamal Crawford ja JJ Redick Clippersi minuti ajaga järgi. Viigiseisul tegi Clippersi äär Jeff Green lauavõitluses Portlandi tsentrile Mason Plumlee'le vea ning 2014. aastal USA koondisega MM-kulla võitnud Plumlee ei eksinud. Järgmisel rünnakul Crawford ei tabanud ja Plumlee lisas 1,5 sekundit enne lõppu veel ühe vabaviske. Clippersi peatreeneri Doc Riversi poja Austini poolelt väljakult teele saadetud vise riivas küll korvivõrku, aga imet ei juhtunud.

Trail Blazersi resultatiivseim oli Damian Lillard 28 punktiga, C.J. McCollum lisas 20 silma. Clippersile tõid Crawford 32 ja läbi ülespaistetanud silma mänginud Rivers 21 punkti, DeAndre Jordan võttis lisaks 15 punktile maha 20 lauapalli. Läänekonverentsi poolfinaalis kohtub Portland tiitlikaitsja Golden State Warriorsiga.

Idakonverentsis läheb kahes paaris vaja seitsmendat mängu. Teise asetusega Toronto Raptors kaotas võõrsil Indiana Pacersile koguni 83:101, aga kolmanda asetusega Miami Heat suutis Charlotte Hornetsit võõrsil 97:90 võita ja seisu 3:3 viigstada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles