Tyson Fury ähvardas ootamatult karjääri lõpetada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (vasakul) ja Tyson Fury.
Vladimir Klitško (vasakul) ja Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Mullu novembris profipoksi üliraskekaalus troonile tõusnud ja Vladimir Klitško alistanud Tyson Fury teatas, et ta tõmbab enda karjäärile tõenäoliselt joone alla, kui ta peaks 9. juulil Klitškole kordusmatši kaotama.

«Mulle ei meeldi see (poks). Olen teinud juba seda, mida pidin ja tahan sellest loobuda. Mida varem ma sellest välja saan seda parem,» teatas Fury The Guardianile ning lisas, et Klitškole kaotamine lõpetaks tema karjääri. «Tõenäoliselt küll,» täpsustas ta.

27-aastase Fury valduses on praegu WBA, WBO ja IBO meistrivööd. Karjääri jooksul on Fury pidanud 25 matši ning need kõik ka võitnud. 18 võitu on ta saavutanud nokaudiga.

40-aastane Klitško on profikarjääri jooksul pidanud 68 matši ning saanud kirja 64 võitu ja 4 kaotust. 53 võitu on Klitško saavutanud nokaudiga. Enne eelmisel aastal Fury käest saadud kaotust oli ta viimati tunnistanud vastase paremust 11 aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles