Suur ootus: oodatakse spordimaailma superstaari meelemuutust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Poksistaar Floyd Mayweather juunior kuulutas eelmisel aastal enda profikarjääri lõppenuks ja seejärel on 39-aastane ameeriklane keskendunud lõõgastumisele. Samas on kergkeskkaallane andnud aina enam vihjeid, et ta võib tänavuse aasta teises pooles ringi naasta. Mayweatheri jaoks ei oleks see esimene kord tippsporti naasta.

Räägitud on juba ka Mayweatheri võimalikust vastasest ning spordifännid ootaksid eelkõige tema duelli Kasahstani ässa Gennady Golovkiniga. 34-aastane Golovkin on tuntud tõelise nokaudimasinana – Kasahstani poksistaar on võitnud kõik enda 35 matši ja neist 32 nokaudiga. Praeguse seisuga on Golovkin nokauteerinud järjest enda 22 viimast vastast.

Mayweather on võitnud kõik enda 49 matši ning neist 26 nokaudiga. Viimati käis ta ringis mullu septembris, kui ta alistas Las Vegases kohtunike häältega Andre Berto.

«Kui ma tahan kellegagi poksida, siis ma kutsun ta välja,» teatas Mayweather Fight Hype’ile. «Praegu laske mul aga puhata. Laske mul lihtsalt puhata. Laske mul 365 päeva puhata.»

Golovkini kohta teatas Mayweather, et Kasahstani poksija oleks tema jaoks liiga lihtne saak ja tema sihikul oleks hoopis Danny Garcia. «Kui ma naasen ringi, siis minu jaoks on ainult üks vastane ja see mees on Danny Garcia. Ta on maailmameister ja ta pole kordagi kaotanud. Kui ma kellegagi poksin, siis ma poksin maailmameistriga,» teatas Mayweather.

28-aastane Garcia on pidanud profikarjääri jooksul 32 matši ning need kõik ka võitnud. 18 võitu on ta saavutanud nokaudiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles