Raske võidu saanud FC Barcelona tõusis Hispaanias taas tabeliliidriks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona mängijad lõi Real Betisi võrku kaks palli ja teenisid kolm punkti.
Barcelona mängijad lõi Real Betisi võrku kaks palli ja teenisid kolm punkti. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallimeistrivõistlustel on 36. vooru järel endiselt liidriks FC Barcelona, kes alistas täna võõrsil 2:0 Real Betisi.

Barcelona asus kohtumist juhtima 50. minutil, kui tabamuse sai kirja Ivan Rakitic. Kohtumise lõppseisu vormistas 81. minutil Luis Suarez. Seejuures sai Barcelona juba alates 35. minutist mängida arvulises enamuses, kuna teise kollase kaardi tõttu saadeti väljakult ära Real Betisi sakslasest kaitsja Heiko Westermann.

Täna olid võidukad ka teised tabeli tippu kuuluvad meeskonnad, kui Madridi Atletico alistas koduplatsil 1:0 Rayo Vallecano ja Madridi Real oli võõrsil samuti 1:0 parem Real Sociedadist.

Turniiritabelis on FC Barcelonal nüüd liidrina 85 silma. Atleticol on teisena samuti 85 ja Realil kolmandana 84 punkti. Neljas on Villarreal 61 silmaga.

Hispaania kõrgliigas on hooaja lõpuni veel kaks vooru. Barcelonal seisab ees kodumäng Espanyoliga ja võõrsil peetav matš Granadaga. Atletico mängib võõrsil Levantega ja koduplatsil Celta de Vigoga. Reali vastasteks on aga koduplatsil Valencia ning võõrsil Deportivo La Coruna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles