Pedofiilist tippjalgpallur sattus vangla duširuumis kaklusesse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Johnson (vasakul) võitleb palli pärast Manchester Unitedi kaitsja Matteo Darmianiga.
Adam Johnson (vasakul) võitleb palli pärast Manchester Unitedi kaitsja Matteo Darmianiga. Foto: SCANPIX

Pedofiilias süüdi mõistetud tippjalgpallur Adam Johnson sattus Briti tabloidi Daily Mail andmetel vanglas kaklusesse, kuna keeldus täitmast kaasvangi korraldust, küsides vastuseks hoopis: «Kas sa tead, kes ma olen?»

Johnson viibib praegu Doncasteris asuvas Moorlandi vanglas ja ajalehe allika sõnul anti talle seal käsk duširuum ära koristada. Johnson oli terve hommikupooliku pesemisruume küürinud, kui üks kaasvang andis talle korralduse äravoolutoru ummistavad karvad eemaldada. Johnson saatis seepeale kõnetaja pikalt, lisades, et tema töö on juba tehtud. Pärast roppuste vahetamist kostitas teine vang Johnsonit rusikahoobiga ja jalgpallur asus ennast kaitsma, kuni teised vangid mehed lahutasid.

Johnson viibib Moorlandi vanglas tema enda palvel, ehkki algselt paigutati ta kodu lähedale Durhamisse Franklandi vanglasse. Doncasteris elab aga Johnsoni endine kallim Stacey Flounders, kelle hoole all on nende 14 kuu vanune tütar.

Viimati Sunderlandis ja enne seda Manchester Citys mänginud ning 60 000 naela suurust nädalapalka teeninud 28-aastane Johnson mõisteti kuueks aastaks vangi, kuna ta käperdas ja kuritarvitas kohtu hinnangul 15-aastast tüdrukut. Johnson esitas otsuse väljakuulutamise järel apellatsiooni ja ootab praegu selle vastuvõtmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles