Vettel tõreles kaasmaalastega: kuradi sakslased!

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 tiimi sõitja Sebastian Vettel noomis Sotši etapi kvalifikatsiooni järgsel pressikonverentsil naljatlevalt kaasmaalastest ajakirjanikke, kes tema võimalustesse üldse ei usu.

«Sebastian, sa tahtsid sel hooajal Mercedestele konkurentsi pakkuda, aga praegu näib, et vahe hoopis kasvab, mitte ei kahane. Kas see valmistab sulle muret?» päris Vettelilt väljaanda Auto Motor und Sport ajakirjanik Michael Schmidt.

«Ma ei tea. Kuradi sakslased! Alati nii pessimistlikud. Näidake ometi rohkem optimismi üles!» pahandas Vettel. «Meil on vaid kolm ja pool etappi selja taga, eks. Seni on... nojah, teekond on olnud üsna huvitav, kõik pole plaanipäraselt kulgenud. Oleksime võinud avaetapi võitagi. Kokkuvõttes pole viga. Oleme näidanud head kiirust, eriti pühapäeviti, ja just siis jagatakse punkte. Mercedes teeb head tööd, kaks nende kutti, kes rooli keeravad, teevad samuti head tööd, nii et sellest võistkonnast on raske jagu saada. See pole siin mingi lasteaed, proovikivi on kõva. Aga kui tahame parimaks kerkida, peame praegustest parimatest jagu saama. Seega jah, oleme väga optimistlikud selles osas, et suudame kaalud teisele poole kallutada,» sõnas Vettel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles