Vettel kavatseb Kvjatiga asjad selgeks rääkida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniil Kvjat on just hetk tagasi Sebastian Vettelit ramminud
Daniil Kvjat on just hetk tagasi Sebastian Vettelit ramminud Foto: SCANPIX

Ferrari piloot Sebastian Vettel oli sunnitud tänase Sotši GP juba avaringil pooleli jätma. Sakslasele sõitis tagant sisse kodupubliku ees kihutanud venelane Danid Kvjat (Red Bull).

«Kahjuks sellised asjad juhtuvad, kuid loomulikult on see ebaõiglane,» rääkis Vettel pärast katkestamist. «Võidusõit on pikk. Muidugi saab ka esimesel ringil oma kohta parandada, kuid see võib sõidule kiire lõpu teha. See õnnetus ei olnud minu viga, ma poleks saanud midagi muuta,» arutles sakslane.

«Ma ei ütle, et Kvjat ei meeldi mulle, kuid ta tegi teist nädalat järjest avaringil vea.» Vettel lubas Kvjatiga asjad selgeks rääkida: «Kui ma üldse kellegagi sellest räägin, siis on see tõesti tema.»

Kaksikvõidu said Sotšis Mecedesed: esimesena lõpetas Nico Rosberg, teisena Lewis Hamilton. Vetteli meeskonnakaaslane Kimi Räikkönen oli kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles