Toobal videointervjuus: neljapäeval tuleb põrgulik mäng

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Selver alistas Eesti võrkpalli meistrivõistluste finaalseerias taas 3:0 tiitlikaitsja Pärnu ning asus nelja võiduni peetavat seeriat 3:2 juhtima. Selveri kapten Andres Toobal ütles, et tänas kohtumise võtmesõnadeks olid serv ja blokk.

Vaata videost, mida Toobal veel rääkis.

Selveri peatreener Rainer Vassiljev ütles, et meeskond mängib hetkel kui õlitatult, ent ei tõtta üleliia rõõmust rõkkama. «Hinge oli, mõtestatust oli, õnnestumisi ka oli. See on tegelikult ka ohtlik tundmine, et asjad justkui toimivad. See on väga õhuke jää. Nautimise juures tuleb suuta ka edasi selget mõtet hoida,» ütles juhendaja.

Pärnu loots Avo Keel tunnistas, et taaskord jäädi hätta Selveri serviga. «Selver on viimastes mängudes väga hästi servi löönud, ja me ei saa sellega kuidagi hakkama,» analüüsis Keel. «Nende hea blokk ja serv on kõigis meie kaotatud mängudes olulist rolli mänginud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles