Romandia tuuri lõpetanud Taaramäe: tundsin end täna eriti hästi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Facebook/Team Katusha

Katjuša jalgrattatiimi proff Rein Taaramäe sai täna Šveitsis lõppenud Romandia velotuuril kokkuvõttes 22. koha, kaotades võitjale Nairo Quintanale seitsme minuti ja 22 sekundiga. Viimasel etapil oli ta 49. ning sai esikoha võtnud Michael Albasiniga sama aja.
 

Reedel elu esimesel Giro d'Italial startiv Taaramäe võttis oma Facebooki küljel Romandia tuuri kokku.

«Romandia velotuuriga sai itaalia velotuuri ettevalmistus lōpu, enam muuta pole midagi. Aga ei peakski, sest ettevalmistus on olnud korralik. Romandia velotuur näitas, et hoog on hea. Kahel mägedeetapil olin hea ja jäin oma esitustega rahule,» kirjutas Taaramäe.

«Väsimust sees kah ei ole, sest esimene päev oli neljakilomeetrine proloog ja teine etapp suhteliselt sile ja ainult 100 km pikk. Temposõidu lihtsalt matkasin läbi, et padruneid säästa ja pigem järgmisel päeval Ilnur Zakarinile ja Simon Špilakile abiks olla ning tänane viimane päev polnud ka üle keskmise raske. Aga mis eriti hea, tundsin end täna eriti hästi. Nüüd veidi puhkust ja siis Giro, kauaoodatud unistus!» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles