Võidukas Leok: motikas oli hea, ilm oli super

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok
Aigar Leok Foto: enduro21.com

Võrtsjärve endurol sõitis täna üldarvestuses parima tulemuse välja Aigar Leok, kes tänavu keskendub kodustele võistlustele.

Eile ja täna algasid enduro Eesti meistrivõistlused, kus Aigar Leok (Sõmerpalu MK) sõitis enam kui 120 võistleja seas välja kokkuvõttes kiireima aja. «Vägev,» ütles Leok pärast võistlust kommentaariks. «Kaks päeva sai sõidetud, motikas oli hea, enesetunne samuti, ilm oli super – mis sa veel oskad tahta!»

Reedesel proloogil otsustas Leok mitte osaleda, kuna veel mõned kuud tagasi paranes ta operatsioonist. «Ma ei ole pool aastat palkide ja muu sellise peal sõitnud, hirmus tundus ja loobusin. Esimesel päeval Võrtsjärve ääres oli ka veidi harjumatu, aga siis sain järje peale.» Õnneks ei olnud ka neid boonussekundeid vaja, mida seekord proloogil teeniti, ka nendeta suutis ta kiireima tulemuse välja sõita.

Kiidusõnu jagus Leokil ka Võrtsjärve äärse raja uuele endurokatsele, mis pakkus nautimist väga erinevatel pinnastel: heinal, mudas, turbal. «Müts maas Lärmi, ees et ta sellist asja viitsib ette võtta.» Seeniorid 40+ klassi kiireim Toivo Nikopensius iseloomustas katset aga sõnadega «väga töökas» ehk sõitjale ja mootorrattale armu see ei andnud.

Leok oli kiireim nii üldarvestuses kui klassis E-2, E-1 klassi võitis Priit Biene, E-3 klassi Elary Talu, Seeniorid 40+ klassi Toivo Nikopensius. Võistluse parim klubi oli Sõmerpalu Motoklubi RedMoto Racingu ja Tartu Enduro Klubi ees.

Eesti enduro meistrivõistlused jätkuvad kahe nädala pärast Paikusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles