Jaanimaa: vahepeal oli tunne, et ei suuda seda mängu vaadata

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa koondise särgis.
Dener Jaanimaa koondise särgis. Foto: Tairo Lutter

KÄSIPALL. Dener Jaanimaa sai koos oma THW Kielis mängivate meeskonnakaaslastega hakkama vägeva teoga – käsipalli Meistrite liiga veerandfinaalis alistati kahe mängu kokkuvõttes tiitlikaitsja Barcelona. Seejuures suutsid Saksamaa klubi mängijad laupäeval pidada vastu Barcelona koduväljakul neile osaks saanud tohutule survele.

Kiel kaotas veerandfinaali korduskohtumise 30:33, kuid tänu nädal varem kodus saadud viieväravalisele võidule oldi kokkuvõttes paremad 59:57. Laupäeval vaid kümmekond minutit platsil viibinud Jaanimaa viskas ühe värava. See oli ühtlasi selles mängus tema ainus pealevise. Avamängus viibis eestlane platsil pikemalt ja tema kontosse kanti kaks tabamust.

«Ma ei tea, miks seekord vähem mängida sain, ega see mind ei huvitagi!» sõnas Jaanimaa. «Tähtis on see, et tõime selle võidu ära. Sellises mängus on iga mehe roll oluline – pole vahet, kes mängib rohkem, kes vähem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles