Jüri Vips sõitis vormel-4 etapil esikümnesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vips Sachsenringil
Jüri Vips Sachsenringil Foto: Prema Powerteam

Sachsenringil sõidetud Saksamaa vormel-4 meistrivõistluste teisel etapil saavutas Jüri Vips teises võistlussõidus uustulnukate arvestuses teise koha ja üldarvestuses kaheksanda koha.

Kahjuks pidi aga noor Eesti võidusõitja katkestama esimeses ja kolmandas sõidus avariide tõttu. «Kõik algas sellest, et me polnud Prema Powerteamiga varem saanud kuiva ilmaga Sachsenringil testida ja seetõttu oli rajast vähe kogemusi,» kommenteeris Jüri Vips. «Vabatreeningutel ei saanud kah korralike ringe sõita, sest hästi palju oli väljasõitude tõttu punaseid lippe. Alles kvalifikatsioonis õnnestus häid ringe kirja saada ning esimeseks ja teiseks sõiduks sain vastavalt 12. ja 10. stardikoha.»

Ta jätkas: «Esimeses sõidus toimunud avarii oli puhtalt enda viga ja eks sellest on vaja edaspidiseks õppust võtta. Teine sõit õnnestus hästi ja tõusin kümndendalt stardikohalt kaheksandaks ning saavutsin uustulnukate arvestuses teise koha. Kuna kolmandas võistlussõidus starditakse vastavalt esimese sõidu tulemustele, siis pidin sõitu alustama praktiliselt stardirivi lõpust ehk 34. kohalt. Start oli väga hea ja peagi olin tõsunud juba 17. kohale, aga siis ei kasutanud üks konkurentidest pidureid ja sõitis mulle küljelt sisse.»

Jüri Vipsi järgmiseks võistluseks on maikuu viimasel nädalavahetusel toimuv Itaalia F4 sarja kolmas etapp Imola ringrajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles