Kristjan Kangur: minu päevad on 1,5 tundi pikemad kui teistel mängijatel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur
Kristjan Kangur Foto: LaPresse/Scanpix

Eesti korvpallikoondise ääremängija Kristjan Kanguri sõnul on tema tervis aina paremaks muutumas, kuid päris sajaprotsendilises vormis ta veel pole. Eestlase tööandja Varese Openjobmetis usaldab teda ning annab vajadusel taastumiseks aega, vahendab ERR Sport.

«Ma olen füüsilise treeneriga saanud teatava tasakaalu ja peatreener mind usaldab ning me teeme head koostööd. Kui mul ongi vahest mõni selline halvem päev, siis mul antakse vaba päev ja natuke puhkust taastumiseks rohkem kui teistele,» selgitas Eesti koondise kapten enne eile õhtul Frankfurti Skylinersi vastu peetud FIBA Europe Cupi finaali.

Kanguril kulub enamasti treeningutel kaaslastest rohkem aega. «Pean olema enne trenni varem kohal, et oma asjad ära teha. Kui on kaks korda päevas trenn, siis topelt. Minu päevad on umbes 1,5 tundi pikemad kui teistel mängijatel,» kirjeldas Kangur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles