Video: ilma Curryta Golden State korraldas taas viskepeo, Thompsonilt vägev rekord

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draymond Green (vasakul) ja Klay Thompson vedasid Golden State Warriorsi ka Stephen Curry puudumisel kindlalt võidule.
Draymond Green (vasakul) ja Klay Thompson vedasid Golden State Warriorsi ka Stephen Curry puudumisel kindlalt võidule. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jätkab hoogsalt põhiturniiri võitja ja tiitlikaitsja Golden State Warriors, alistades läänekonverentsi poolfinaali avamängus 116:108 Portland Trail Blazersi. Lõppskoor ei peegelda jõudude vahekorda täpselt, sest Warriors spurtis vastastel otsustavalt eest juba 37:17 võidetud avaveerandajaga.

Põlvevigastuse tõttu praegu Warriorsi mänge kõrvalt vaatava Stephen Curry puudumisel kerkis meeskonna liidriks taas Klay Thompson, kes tabas juba avaminutitel üheksalt meetrilt curryliku kaugviske ning kogus esimese tosina minutiga 18 punkti. Lõpuks kanti Thompsoni arvele 37 punkti, seitsme täpse kaugviskega kerkis ta aga läbi aegade esimeseks meheks, kes suutnud NBA play-off'ides tabada kolmes järjestikuses mängus vähemalt seitse kolmepunktiviset.

Draymond Green lisas 23 punkti, võttis 13 lauapalli, andis 11 korvisöötu ja pani kolm kulpi. Portlandi poolel tõusis 30 punktiga parimaks Damian Lillard, kuid meeskonna liider kogus 10 punkti vabavisetest ja tabas väljakult tehtud 26 viskest vaid kaheksa. Seejuures saatis Lillard oma esimesest 13 viskest koguni 11 korvist mööda. Ka C. J. McCollumi 17 viskest tabas ainult viis ja tema arvele kanti kesised 12 punkti.

Läänekonverentsi teises poolfinaalis on vastamisi San Antonio Spurs ja Oklahoma City Thunder, avamängu kindlalt võitnud Spurs juhib nelja võiduni peetavat seeriat 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles