Jaromir Jagrit nädala lõpus algaval MMil ei näe

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaromir Jagr 2015. aastal kodusel MMil.
Jaromir Jagr 2015. aastal kodusel MMil. Foto: SCANPIX

Tšehhi jäähokikoondise peamänedžer Slavomir Lener kinnitas, et nädala lõpus Venemaal algaval jäähoki MMil ei näe kodumaa särki kandmas vanameistrit Jaromir Jagrit. 44-aastane Jagr teatas küll juba mullu Tšehhis peetud MMi järel, et teeb koondisekarjääriga lõpparve, kuid koondise juhtkond saatis talle sellegipoolest finaalturniiriks kutse, vahendab MTV Sport.

Leneri sõnul tõi Jagr loobumise põhjuseks nii vaimse kui ka füüsilise väsimuse. Tšehhi koondisest puudub teisigi olulisi mängijaid, nii ei sõida Moskvasse näiteks ka Jakub Voracek, Jiri hudler ja Tomaš Fleischmann.

Tänavusel jäähoki MMil visatakse litter mängu sel reedel ehk 6. mail, mängud toimuvad Moskvas ja Peterburis. Finaal peetakse 22. mail. Tšehhi koondis kuulub A-alagruppi, kus on peale nende veel Venemaa, Rootsi, Šveits, Läti, Norra, Taani ja Kasahstan. B-grupis on Kanada, Soome, USA, Slovakkia, Valgevene, Prantsusmaa, Saksamaa ja Ungari. Mõlema grupi neli paremat meeskonda pääsevad play-off'i, grupis viimaseks jääjad langevad uueks hooajaks astme võrra madalamale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles