Viljandi püüab kõigutada Põlva trooni

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti
Põlva Serviti Foto: Marko Saarm / Sakala

KÄSIPALL. Täna algavas käsipalli Eesti meistriliiga finaalseerias püüab esimest korda nii kaugele jõudnud Viljandi kõigutada käsipallipealinna Põlva positsiooni. Kuigi Põlva Serviti oli põhiturniiri võitja, kuulub tänavuste omavaheliste mängude paremus Viljandile 3:2. 

Seega teavad Viljandi treenerid ja mängijad, kuidas tiitlikaitsjat murda. «Kuidas see platsi peal õnnestub, on teine teema. Kindlasti on finaalmängud hoopis midagi muud kui põhiturniiri kohtumised,» rääkis Viljandi peatreener Marko Koks. «Peame rünnakul vältima rumalaid pallikaotusi ja pealeviskeid. Me peame viskeolukorrad korralikult välja mängima, sest muidu jooksevad nad meile lihtsaid kiirrünnakuid ja pärast on seda vahet juba väga raske tagasi mängida.»

Koks ei varja, et finaalis mängimine tekitab eriliselt äreva tunde ning mõtted liiguvad pidevalt eelseisvatele kohtumistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles