Kalev/Cramo näitas teisel poolajal jõudu ja läks poolfinaali juhtima

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Tairo Lutter / Postimees

BC Kalev/Cramo alistas Eesti korvpalli meistrivõistluste poolfinaalseeria avamängus Rapla AVISe 84:74 ning asus seeriat 1:0 juhtima.

Rapla võitis küll mängu esimese poolaja 39:38, kuid kolmanda veerandaja alguses tegi Kalev/Cramo 9:0 vahespurdi. Rapla enam Kalev/Cramot kätte ei saanud ning seeriat asuski juhtima pealinna klubi.

Võitjate resultatiivseim oli Rain Veideman 20 punktiga, Rolands Freimanis lisas 19 silma. Rapla poolelt viskas enim punkte Martin Paasoja, kes kogus 19 silma.

Oluline faktor mängu tulemuses oli võitlus lauas, mille pealinna klubi võitis 42:29. Shawn King võttis sealjuures 16 lauapalli. Seeria teine mäng peetakse kolmapäeval Raplas.

Enne mängu:

Kui Kalev/Cramo jõudis poolfinaali pärast kerget ehmatust siiski suhteliselt kindlalt, alistades Valga-Valka seerias 3:0, siis Rapla jaoks oli poolfinaali pääsemine pingelisem – tasavägiste mängudega alistati Rakvere Tarvas üldtulemusega 3:1.

Põhihooajal kohtuti kahel korral ning mõlemad mängud võitis Kalev/Cramo vastavalt 80:73 ja 85:82. Poolfinaalseeria peetakse kolme võiduni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles