Portugali peatreener Ronaldo pärast ei muretse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali ja Portugali staarmängija Cristiano Ronaldo vigastas hiljuti reielihast, kuid Portugali peatreener Fernando Santos muret tema valmisolekust Euroopa meistrivõistlustel ei tunne.

31-aastane Ronaldo sai vigastada 3:0 võidumängus Villareali vastu ning on pärast seda vahele jätnud kolm kohtumist. Nädalavahetusel naasis ta treeningutele, kuid küsimused tema tervise kohta on jätkuvalt õhus.

Samas ei vaeva Portugali peatreener Santos Ronaldo pärast oma pead, sest usub, et mees on suvisel EMil mänguvormis. «Olin mures, kui nägin teda Villareali vastu väljakult lahkumas, kuid olen tema seisundiga kursis ning tegemist ei ole millegi väga hulluga,» rääkis Santos.

«Cristiano on EMiks motiveeritud ning Meistrite liiga võit motiveeriks teda veelgi. Mängija, kes lööb hooaja jooksul 50, 60 või 70 väravat, on meie jaoks ütlemata oluline. Arvestades, et ta pole puhas ründaja, on tema löödud väravate arv meeletu,» rääkis Santos mehe olulisusest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles