Kalev näitas klassi, Raplal ootamatu probleem

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shawn King (palliga) näitas jõudu.
Shawn King (palliga) näitas jõudu. Foto: Mihkel Maripuu

KORVPALL. Eesti meistriliiga teise poolfinaalseeria avamatš Kalev/Cramo ja Rapla Avise vahel andis lootust, et võrreldes Tartu Ülikool/Rocki ja TLÜ/Kalevi vastasseisuga on siit loota päris põnevat heitlust. Kogenumad kalevlased panid Audentese spordihallis peetud kohtumise teisel poolajal siiski paremuse maksma ja võitsid 84:74. Esimene poolaeg kuulus aga ühe punktiga Raplale.

«Nii nagu veerandfinaalseerias Rakvere Tarvaga, on ka poolfinaalis võitmiseks vaja mängida kõik neli veerandaega hästi. Olgem ausad, Kalev/Cramo on ikkagi tugev võistkond ja neil on kõvasti Ühisliiga kogemust. Nad olid paremad, aga ma ei oodanud, et Shawn King viskab sisse isegi kolmese ja kauge kahese,» laiutas Rapla juhendaja Aivar Kuusmaa käsi.

33-aastane King tegi pealegi oma põhitööd suurepäraselt – domineeris korvi all ja võttis lõpuks maha 16 lauapalli. Osaliselt aitas sellele kaasa Rapla ameeriklasest ääremängija Maurice Kempi ootamatu eemalejäämine. «See kõik juhtus alles täna (eile – toim) hommikul. Tal hakkas seljanärv tunda andma ja järsku ei suutnud ta enam midagi teha. Mingi lootus siiski on, et ta saab kolmapäeval meid aidata,» selgitas Kuusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles