Video: kaks päeva tagasi Spursile hävinud Thunder viigistas tulise seeria

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oklahoma City Thunderi Serge Ibaka (9) tiris viimastel sekunditel San Antonio Spursile 41 punkti toonud LaMarcus Aldridge'i (12) särgist, aga nagu lõpuhetkedel tavaks, siis kohtunikud viga ei vilistanud.
Oklahoma City Thunderi Serge Ibaka (9) tiris viimastel sekunditel San Antonio Spursile 41 punkti toonud LaMarcus Aldridge'i (12) särgist, aga nagu lõpuhetkedel tavaks, siis kohtunikud viga ei vilistanud. Foto: Eric Gay/AP

Korvpalliliiga NBA läänekonverentsi teise ringi oodatud vastasseisus suutis Oklahoma City Thunder teises mängus ühe punktiga 98:97 võita võõrsil San Antonio Spursi ja seeria on nüüd 1:1 viigis. Ööl vastu pühapäeva peetud avamängu oli Spurs võitnud koguni 32 punktiga.

Thunder suutis muremõtted kiiresti maha matta ja täna näidati juba hoopis paremat esitust, eriti kaitses. Suurem osa mängust juhiti, aga viimastel sekunditel tekkis Spursil siiski hea võimalus mäng oma kasuks pöörata.

Thunderi tagamängija Dion Waiters tegi 13,5 sekundit enne lõppu auti välja visates Manu Ginobilile ründevea, samal ajal oli Ginobili jalg üle joone. Kohtunikud midagi ei vilistanud ja sama juhtus keskringi läheduses, kus Danny Green suutis Thunderi staarilt Kevin Durantilt palli ära napsata, aga koos kontaktiga. Õige pea jõudis Spursi varumängujuht Patrick Mills üritada nurgast kolmepunktiviset, aga ei tabanud isegi rõngast. Järgnenud rüseluses tõmbas Serge Ibaka Spursi kasuks koguni 41 punkti toonud LaMarcus Aldridge'i särgist, aga vile vaikis taas. Seega võit ikkagi Thunderile.

Russell Westbrook tõi Thunderile 29 punkti ning jagas kaaslastele 10 resultatiivset söötu, Durant lisas 28 punkti ja Steven Adams võttis lisaks 12 punktile maha 17 lauapalli. Teised Spursi mängijad ei suutnud Aldridge'i piisaval määral abistada: 18st viskest seitse tabanud Kawhi Leonard piirdus 14 punktiga, kahekohalise punktisummani jõudis lisaks vaid Ginobili 11 punktiga. Seeria järgmised kaks mängu peetakse Oklahoma Citys.

Idakonverentsi favoriit Cleveland Cavaliers alistas teise ringi seeria avavaatuses kodusväljakul Atlanta Hawksi 104:93.

Spurs - Thunderi viimane rünnak:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles