Mercedese boss: Ferrari nõrk esitus Sotšis oli pelgalt juhus

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna juht Toto Wolff usub, et Ferrari masin on tegelikult tunduvalt konkurentsivõimelisem kui möödunud nädalavahetusel Sotši rajal näha sai.

«Sotši ring on teistest väga erinev, sest seal on väga sile kate ja teistegi tiimide kiirus oli võrreldes varasemate radadega erinev. Williams oli siin väga tugev, Red Bull absoluutselt mitte ja ka Ferrari polnud nii hea kui eeldasime,» ütles Wolff Autospordile.

«Ferrari nõrk esitus oli Sotši-spetsiifiline. Mehhaniline pidamine ja aerodünaamiline survejõud peavad täpselt paigas olema ja palju sõltub ka mootori võimsusest,» selgitas Wolff.

Kimi Räikkönen suutis Mercedese pilootide Nico Rosbergi ja Lewis Hamiltoni järel küll kolmandana lõpetada, aga ringiaegades ei suutnud ta Mercedestele konkurentsi pakkuda. Sebastian Vettel pidi katkestama juba esimesel ringil, sest Red Bulli sõitja Daniil Kvjat sõitis talle tagant sisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles