Eesti parimad profipoksijad lähevad vastamisi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar.
Mirkko Moisar. Foto: Jaanus Lensment

14. mail saab teoks kohalike poksifännide suur unitus, kui Rock Cafe Boxing Night’il panevad kindad kokku praeguse seisuga kaks Eesti parimat profipoksijat: Balti kergekeskkaalu meister Pavel Semjonov ning Mirkko Moisar.

Tegemist on Semjonovi ning Moisari kordusmatšiga. Mehed kohtusid esmakordselt Balti kergekeskkaalu tiitlimatšis möödunud aasta juulis, kui kogenum Semjonov Moisari kohtunike ühehäälse otsusega alistas.

Profina viiest matšist neli võitnud Moisari jaoks on tegemist ainsa musta plekiga muidu laitmatult alanud profipoksikarjääris. Taipoksi absoluutse tipu lähedale kuulunud Moisar on varasemalt juba kuulutanud, et soovib esimese eestlasena jõuda profipoksi Euroopa tiitlimatšile. Semjonovi alistamine oleks suur samm selle suunas. Semjonov on karjääri jooksul pidanud 22 matši ning võitnud neist 16.

Rock Cafe Boxing Night’i puhul saab tegemist olema «Ameerika stiilis» poksi-ja kontsertõhtuga. Nimelt hoolitseb muusika eest Eliot Ness’i rockbänd ning fännid saavad poksijatele kaasa elada otse ringi kõrval.

Lisaks Semjonovi ning Moisari korduslahingule astuvad ringi Ainar Karlson, Kaupo Arro, Kirill Serikov, Timo Laine, Fedor Vinogradov ning Eesti parimad üliraskekaallased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles