Kalevi treenerid: mängijad ei taha pingutada

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLÜ/Kalev - TÜ/Rock.
TLÜ/Kalev - TÜ/Rock. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. TLÜ/Kalevi korvpallimeeskonna abitreener Raido Roos nentis pärast Eesti meistriliiga poolfinaalseeria teises kohtumises Tartu Rockilt saadud kaotust, et mängijad ei pinguta piisavalt. Rock võitis Tallinnas toimunud kohtumise 97:74 ja on finaalist ühe võidu kaugusel. 

«Mängija ei saa mõtelda, et mängin poolfinaali kuidagi ära ja siis hakkame võitlema kolmanda koha eest. Spordi mõte on midagi muud – mängus tuleb pingutada,» sõnas Roos ja lisas et kahe meeskonna vahe ilmnes eriti selgelt tegutsemise agressiivsuses. «Rocki mängijad ei pidanud kaitses midagi tegema. Meie mäng oli ümmargune, palli veeretati kolmese joone taga.»

Roosi arvates peavad mängijad enne seeria kolmandat mängu endasse vaatama. Peatreener Kalle Klandorf lisas, et samamoodi jätkates pole mõtet rääkida ka kolmanda koha peale mängimisest.

Üks niinimetatud väikese Kalevi seniseid liidreid Dominykas Milka oli eile nagu enda kahvatu vari, kogudes 15 minutiga viis silma. Treenerite arvates pole tema puhul probleem ka tavapärases isikliku statistika tagaajamises, vaid Rocki poolelt tulevad talle vastu suuremad ja tugevamad mängijad ning korvialuse mehe kohta lühikese leedulase kasutegur väheneb. «Kahe meeskonna klassi erinevus tuleb selgelt välja,» nentis Klandorf.

Rocki suurim korvikütt oli Evaldas Žabas 22 punktiga, Janar Talts lisas 17 silma. Kalevile tõi Johnny Berhanemeskel 19 punkti.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles