Bayerni juht tunneb end petetuna (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayerni mängijad pärast Meistrite liiga poolfinaali
Bayerni mängijad pärast Meistrite liiga poolfinaali Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi võitis eile koduväljakul Meistrite liiga poolfinaali kordusmängus 2:1 Madridi Atleticot, kuid langes siiski konkurentsist. Kahe mängu kokkuvõttes lõppes vastasseis 2:2 viigiga ja võõrsil löödud värav viis finaali hispaanlased.

Bayern läks mängu Xabi Alonso väravast juhtima, kuid 54. minutil Antoine Griezmann viigistas. Paljude arvates oli tegemist suluseisuga, kuid kohtuniku lipp ei tõusnud. 20 minutit hiljem viis Robert Lewandowski Bayerni taas juhtima. Kuus minutit enne mängu lõppu määrati Atleticole veel ka penalti, kuid Fernando Torres eksis. Selles olukorras jäi õhku kahtlus, et viga tehti väljaspool karistusala.

Bayerni tegevjuht Karl-Heinz Rummenigge polnud kohtunike tegutsemisega sugugi rahul. «Tunnen, nagu oleks meid petetud,» teatas ta pärast mängu. «Atletico lõi oma värava suluseisust ja penalti põhjustanud viga tehti väljaspool karistusala. UEFA delegaat ütles mulle pärast mängu, et tal on kohtuniku pärast häbi.»

Avapoolajal sai penaltit proovida ka Bayerni ründetäht Thomas Müller, kellel oli võimalus Bayern 2:0 juhtima viia. «Jalgpall on vahel ekstreemne. Tegime palju asju õigesti ja vaid mõne üksiku asja valesti. Olen pettunud, sest mul on harva selliseid õhtuid,» arutles Müller. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles