Kullamäe: kindel soov on seeria reedel ära lõpetada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Eesti korvpallimeistrivõistlustel asus Tartu Rock poolfinaalseeriat TLÜ/Kalevi vastu mängudega 2:0 juhtima, kui eile alistati seeria teises kohtumises võõrsil vastased 97:74.

«Kui millegagi norida, siis esimese veerandaja kaitsemänguga – ei sujunud meil kaitses nii hästi kui vaja ja mehed ei saanud üksteisest aru. Aga teisel veerandil saime mängu enda kontrolli alla ja siis läks paremaks,» rääkis Rocki peatreener Gert Kullamäe pärast mängu. «Rünnakul teeb head meelt see, et pall liikus hästi ja mehed nautisid kokkumängu, võib-olla mingil hetkel isegi liiga ilusasti taheti sõbrale edasi sööta. Arvestades, et play-off’i mängud on ikka pisut närvilisemad, oli kokkuvõttes täitsa hea mäng ja igal juhul võiduga rahul. Nüüd on reedel kindel soov lõpetada seeria kodus ära.»

Rocki kasuks viskasid Evaldas Zabas 22, Janar Talts 17 ja Gert Dorbek 16 punkti. Lisaks võttis Talts ka 10 lauapalli. Võõrustajate edukamad olid Johnny Berhanemeskel 19 ja Reimo Tamm 10 silmaga.

Seeria kolmas kohtumine peetakse reedel kell 19 Tartus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles