Real pääses napi võiduga Meistrite liiga finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Madridi Real alistas Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises Manchester City 1:0 ning pääses finaali. Kohtumise ainus tabamus läks kirja City mängija Fernando omaväravana. 

Värav sündis kohtumise 20. minutil, kui Gareth Bale sai paremalt äärelt söödu ning lõi rikošetist palli taha nurka. Kuigi City tabas kohtumise jooksul korra posti, oli teisele väravale lähedal pigem Real. 28. mail toimuval Meistrite liiga finaalmängus kohtub Madridi Real linnarivaali Atleticoga. Samad vastased kohtusid ka kahe aasta taguses finaalis. Toona jäi peale Real, kui alistas Atletico lisaajal 4:1.

Enne mängu:

Jalgpalli Meistrite liigas selgub täna teine finalist, kui Madridis kohtuvad sealne Real ja Manchester City. Eelmisel nädalal tegid samad meeskonnad Inglismaal 0:0 viigi.

Reali rivistuses jookseb taas väljakule eelmisel nädalal vigastust ravinud Cristiano Ronaldo. «Cristiano on mänguks täielikult valmis,» teatas Reali peatreener Zinedine Zidane. Küll aga jäävad mängust eemale Casemiro ja Karim Benzema. «Teised mehed peavad mängima ja nad saavad sellega hakkama. Me ei tahtnud ühtegi riski võtta.» 

Meistrite liiga esimene finalist selgus eile, kui Madridi Atletico alistas kahe mängu kokkuvõttes Müncheni Bayerni. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles