Kanteri suurim konkurent vaevleb vigastuste küüsis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter (vasakul) ja Robert Harting (keskel) autasustamisel
Gerd Kanter (vasakul) ja Robert Harting (keskel) autasustamisel Foto: Mihkel Maripuu

Saksamaa kettaheitja Robert Harting vaevleb kolm kuud enne Rio olümpiamängude algust terviseprobleemide käes.

Tema paremas põlves on põletik ja probleeme on ka rinnalihasega. «Minu hooaja algus on teadmata ajaks edasi lükatud,» tunnistas Harting ajalehel Bild. «Tegelikult ei saanud ma terve aprilli jooksul korralikult treenida. Olukord on täbar ja see ajab mind endast välja.»

Eelmise hooaja täielikult vahele jätnud Harting avaldas arvamust, et kui kõik klapib, siis võib ta kaasa teha 2. juunil toimuval Rooma Teemantliiga etapil. 31-aastane sakslane pole tänase seisuga täitnud ka Rio olümpiamängude normi, mis on 65 meetrit. Veebruaris toimunud sisevõistlusel mõõdeti tema kettakaare pikkuseks 64.81. Bild kirjutab, et viimane võimalus olümpianormi täita on 19. juunil Kasselis toimuvatel Saksamaa meistrivõistlustel.

Harting on Londoni olümpiavõitja ja kindlasti tahab ta Gerd Kanterile ja teistele maailma tippudele ka Rio olümpial konkurentsi pakkuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles