Torres: kohtunik eksis penalti määramisel

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres
Fernando Torres Foto: SCANPIX

Eile Meistrite liiga finaali jõudnud Madridi Atletico ründaja Fernando Torres sõnas mängujärgsel intervjuul, et penalti anti neile küll ebaõiglaselt, kuid nad väärisid finaali pääsu.

Atletico kaotas eile Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumise Müncheni Bayernile 1:2, kuid kuna avakohtumine Hispaanias lõppes Atletico 1:0 võiduga, siis pääseti tänu võõrsil löödud värava reeglile Milanos toimuvasse finaali. Bayerni tegevjuht Karl-Heinz Rummenigge sõnas pärast mängu, et kohtunikud tegid neile liiga ning Torresele tehtud vea eest ei oleks tohtinud penaltit anda. Hispaanlasest ründaja nõustus temaga.

«Ma tundsin, et viga tehti väljaspool kasti, kuid kohtunik vilistas penalti. Mängu tulemust see aga otsustanud,» rääkis Torres, kes eksis enda teenitud penaltil.

Viimase kolme aasta jooksul teistkordselt finaali jõudnud Atletico ootab finaalivastast tänaõhtusest mängust Madridi Reali ja Manchester City vahel. Avakohtumine lõppes Manchesteris 0:0.

«Mul pole vahet, kellega finaalis kohtume. Tahame võita ja oleme selleks valmis, sest teel finaali alistasime Hollandi meistri, Hispaania meistri ning Saksmaa meistri. See näitab, et meil pole vahet, kes meile vastu tuleb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles