Kergejõustikust saab Margus Hundi päästeingel?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul) Cincinnati Bengalsi särgis.
Margus Hunt (vasakul) Cincinnati Bengalsi särgis. Foto: SCANPIX

AMEERIKA JALGPALL. 2013. aastal Ameerika jalgpalliliiga NFLi draft'i teises ringis valitud Margus Hundil on Cincinnati Bengalsiga leping veel üheks hooajaks ning selleks, et ka edaspidi samas liigas mängida, peab eestlane oma kontrahti viimasel aastal tegema senisega võrreldes sammu või isegi kaks edasi.

28-aastane Hunt on võtnud asjad tõsiselt käsile ning leidnud enda sõnul lahenduse, mis aitab tal 2016/17 hooajal näidata senisest paremaid esitusi. Endise kergejõustiklasena on ta kahe hooaja vahel trenni tehes pöördunud tagasi harjutuste juurde, mis aitasid ta 2006. aastal kettaheites ja kuulitõukes juunioride maailmameistriks.

Hunt on trenni vihtunud koos Prantsusmaa vasaraheitja Jerome Bortoluzziga, kes valmistub suvisteks Rio olümpiamängudeks. Mehed õppisid omal ajal koos SMU ülikoolis. «Hakkasin rohkem jälgima treeninguplaane, mida kasutasin kergejõustiklasena,» rääkis Hunt ESPNile. Eestlase sõnul teeb ta trennis nüüd viimaste aastatega võrreldes rohkem klassikalist tõstmist ning nii saab kogu keha korralikku koormust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles